Известие

Collapse
No announcement yet.

Към жсички потребител които карат 145 1.6 т.с

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Към жсички потребител които карат 145 1.6 т.с

колеги , проблема ми е следния колата ми е ми е АЛФА 145 1.6 Т.с. от 97 год . до скоро колата се представяше прекрасно но дойде време на въпроси и раздор , значи колата на топло е с много твърд съединител , ама много твърд (това на което съм свикнал) , вчера на 08.01,09 заваля много сняг и съединителя странно много умекна и промени мястото си на отделяне , това нормално ли е или да предприема мерки . благодаря !
    Last edited by mirko_145; d.m.y г., 01:51.
    Alfa Romeo 145 1.6 t.s. - 120 hp

И моето КуВе беше със много твърд съединител и като застудя някак си умекна ама си отделя пак на същото място
    ex AlfaRomeo 145 2,0 QV -> Голямата ЛюбоФ
    Nissan Qashqai 2,0 140hp
    Renault Megane III Coupe 1,6 16V 110hp
    ShineRay XY350ST-2 StreetKiller

Comment

Първоначално публикувано от mirko_145 Покажи съобщение
      колеги , проблема ми е следния колата ми е ми е АЛФА 145 1.6 Т.с. от 97 год . до скоро колата се представяше прекрасно но дойде време на въпроси и раздор , значи колата на топло е с много твърд съединител , ама много твърд (това на което съм свикнал) , вчера на 08.01,09 заваля много сняг и съединителя странно много умекна и промени мястото си на отделяне , това нормално ли е или да предприема мерки . благодаря !
      Напиши в търсачката "помпа съединител" и ще видиш колко много работи ще ти излязат

Понякога се оправя от самосебе си, но не е задълго.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

...

Има много писано по темата , аз така си смених и двете помпи , първо тази до скоростната кутия , после и на педала .Слабо място е на този модел .
        BMW 330 D 280h.p600nm by TST Bmw 725 Toyota Yaris T.Sport ex Alfa Romeo 145 2.0 16v Turbo 200hp Suzuki Burgman 400 Malossi kit

Comment

много благодаря

проблема с съединителя бе отсранен с подмяната на долна амбреажна помпа , благодаря на отзовалите се към моя зов за помощ
          Alfa Romeo 145 1.6 t.s. - 120 hp

Comment

Working...
          X